The Pre-French Peculiarity

You Talk Too Much

Lokalsinne
Så, på en skala från ett till tio hur svårt tror du det är att ta sig runt i stockholm som nyinflyttad  när man inte har en telefon? 

Än så länge har jag använt mig utan kartor på min telefon och även gps-en på min telefon för att ta mig fram och hitta. Bussarna har jag fortfarande inte direkt koll på så jag använder appar för att kolla upp närmaste hållplats och när jag ska hoppa av, även vilka tider bussarna kom och gick. Jag har under hela tiden jag har bott här (de få veckorna) har jag bara tagit mig fram via min telefon. Jag har väldigt dåligt lokalsinne så jag måste göra det på det sättet annars kommer jag aldrig fram. Men nu när min telefon har gått sönder så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det var väldigt svårt för mig att hitta tillbaka, men som tur var så såg jag bussen som går hela vägen hem till mig, vilket var rena turen, för jag hade inte hundra koll var jag var. Men jag lyckades hur som ta mig hem igenom utan allt för mycket drama. Men nu sitter jag vid min dator och söker på: " iphone reparationer stockholm " och jag hoppas att jag ska hitta något som ligger nära mig. Sen lär jag nog behöva skriva ut vägbeskrivningen till stället så jag kan ta mig fram och tillbaka utan att behöva gå allt för vilse. Så nu blir det väldigt spännande att se hur jag hanterar denna stora stad utan min telefon som alltid har stöttat mig. Det känns konstigt att verkligen nu behöva förlita mig på mig själv. Kanske är en bra träning för mitt dåliga lokal sinne, jag hoppas bara att jag kommer komma fram och tillbaka säkert.